Download het gratis e-book ‘The warming up'

  • Alle basics die je nodig hebt om je klaar te stomen voor de grootste culinaire uitdaging in je leven.
  • Meer inzicht in de wereld van de professionele chef. Leer alles wat je moet weten om een echte master te worden
  • Vol met tips voor een goede voorbereiding, wat hoort er in je keukenkastje, wat zijn de belangrijkste kooktechnieken en hoe kook je met smaak
  • Met als extra hoofdstuk: Shit! Wat nu? Met tips & tricks om de meest gemaakte fouten op te lossen of te voorkomen
Start jouw missie, master the originals en word de beste hobbykok die je kent!
Master the Originals deel 1

Bestel het boek ‘Master the originals’

Wil je weten hoe je favoriete gerechten oorspronkelijk bedoeld waren?

  • Authentieke recepten van de populairste klassiekers
  • Op de plaats van oorsprong uitgezocht
  • Geteste en dus betrouwbare recepten
  • Stap voor stap beschrijvingen met foto’s
  • Met tips voor jouw eigen creatieve versies
  • Vol tips en tricks uit de professionele keuken
  • Hét handboek voor jouw ideale kookdag

Bestellen

 

Hoe gaaf zou het zijn dat ook jij anderen kan laten proeven hoe een gerecht écht hoort te smaken?

Ik ben Jeroen van Oijen, Chef on a mission. Ik ben op jacht naar de essentie van de 100 populairste gerechten ter wereld. In deel 1 van ‘Master the Originals’ deel ik de eerste 20 recepten met jou. Waarom? Ik ben ervan overtuigd dat in deze klassiekers alle technieken verscholen zitten die essentieel zijn in de keuken. Ik leerde het van de experts die de gerechten niet een paar keer, maar al duizenden keren gemaakt hebben. Thuis, in mijn eigen keuken, test ik het nogmaals. Zo master ik alle gerechten en maak met alle opgedane kennis het ultieme recept voor jou. Ook jij kunt leren koken als een chef! Bij ieder gerecht dat je beheerst groeit je kennis en ervaring.

  • Je verdiept je culinaire inzicht en breidt je repertoire uit.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen en kennis van timing en planning in de keuken.
  • De belangrijkste kooktechnieken krijg je nog beter onder de knie.
  • Je krijgt inzicht in het kookproces en kennis om het nog beter te beheersen.
  • Je hebt een gedegen basis voor de juiste vragen bij de speciaalzaken (slager, groenteman, visboer, groothandel).
  • En je vergroot je materiaalkennis en maakt kennis met culinaire gadgets en slimme kitchenhacks.

En het mooie is, niet alleen je culinaire kennis en technieken worden verrijkt. Je krijgt ook meer inzicht in andere culturen en het verhaal achter een gerecht. Dat geeft jou meer dan voldoende gespreksstof aan tafel want jij hebt altijd interessante feiten over eten. Kun je je de culinaire avondjes met vrienden en familie al voorstellen? Doe mee en word de beste hobbykok die je kent!

Bestel het boek

Mijn missie

Eten en koken zijn mijn grootste passies. Het houdt me al mijn leven lang bezig. Als ik een gerecht maak, dan wil ik het volledig beheersen. Ik wil de herkomst kennen. Weten hoe het oorspronkelijk bereid wordt en hoe het moet smaken. Herken je dat? Wil jij ook altijd meer weten over de juiste ingrediënten en materialen en écht snappen wat je aan het doen bent? Dan heb ik iets waar jij je tanden in kunt zetten! Want mijn missie is om jou als gepassioneerde hobbykok de sterren van de hemel te laten koken.

Meer over mijn missie

Chef on a Mission… Op jacht naar de essentie van de 100 meest populaire gerechten in de wereld